Algemeen

Mariah Carey wil nu nog niet trouwen
Bron: Telegraaf.nl   Foto(s): Fanshare.com

Mariah Carey wil nu nog niet trouwen

Nadat Mariah Carey op vakantie werd gespot met haar nieuwe vlam James Pecker, doken er berichten op dat de popster dolgraag met hem wil trouwen.
Dat is echter voorlopig nog niet aan de orde.

Dat melden bronnen aan E! News.

Ze hebben het niet over trouwen. Dat is belachelijk“, zo oordeelt een insider over de voorbarige berichtgeving. “Ze geniet van zijn gezelschap, maar blijft op haar hoede. De reis is een kans voor haar om hem echt te leren kennen. Ze heeft hem nog niet 100 procent toegelaten.

Wel zijn de zakenman en zangeres erg close sinds ze voor elkaar zijn gevallen. “Ze vindt het leuk dat iemand haar het hof maakt. Het is erg anders dan haar relatie met Nick Cannon. Nick was een jongen, James is een man.” Volgens de insider verwent Pecker Mariah en haar kinderen flink. “Hij wil alleen het allerbeste voor haar.

Carey is nog niet gescheiden van de 34-jarige Nick Cannon met wie ze vorig jaar na zes jaar huwelijk brak. Samen hebben ze twee kinderen, de tweeling Moroccan (4) en Monroe (4). Hoewel Nick eerder heeft gezegd een hereniging niet uit te sluiten, heeft Mariah duidelijk gemaakt dit niet zien zitten.

Plaats een Reactie !

BeatFlex

3 juli 2015