DJ Miss Nine

Bron: DJguide   Foto(s): Youtube
DJ  Miss Nine
Naam
Kristin Schrot
Geboren
09 Mar 1984
Geboorteplaats
Oberweissbach, Duitsland
Genres
Groove/Eclectic/Dance/Progressive/Trance
Jaren Actief
2003 - heden

Biografie Miss Nine

Miss Nine aka Kristin Schrot werd geboren in 1984 in het verre oosten van Duitsland, waar er niet veel veranderingen. Ze begon haar jonge carrière als verpleegkundige in een ziekenhuis en ze streden in een modellenbureau wedstrijd. En ze won! Tegenwoordig woont ze in Amsterdam, waar ze als dj/model. Ze heeft ook haar eigen mode-column in Glamcult Magazine, waarin haar dromen uitkomen!

DJ:
Miss Nine is begonnen om records draaien op de leeftijd van 18 jaar. Het kostte haar maar 3 maanden om haar eerste optreden op Koninginnedag op de Red Bull boot te staan. Na dit optreden werd ze gevraagd om te spelen in de eerste Motion partij in de Musicfactory in Amsterdam. Het was een zeer succesvolle prestatie en daarom werd ze gevraagd om één ​​van de resident dj’s van Motion te zijn.

De geluiden van Miss Nine kan het best omschreven worden als energieke grooves met veel zang. Ze houdt ook een beetje dieper, dicht bij de progressieve spelen, maar dat is afhankelijk van de locatie, het publiek en de sfeer uiteraard.

Miss Nine speelde al met grote namen als SisterBliss, Kevin Saunderson, Layo & Bushwaka, Hybrid, Jack de Marseille, Ken Ishii en nog veel meer. In december 2003 deed ze een tournee door Curaçao en Aruba, met een uitstekende prestaties op het beroemde Mambo Beach. Ze had ook haar eerste verschijning op de 10e editie van Dance Valley, waar ze een van de jongste artiest was.

Sinds april 2004 heeft Miss Nine haar eigen atelier, samen met Dj Sem Sonic. Ze werkte aan een paar releases samen, de track was klaar in het jaar van 2005.

Model:
Naast deejaying doet Miss Nine aan een fulltime model werk voor de Elite Model Management, die haar de hele wereld om allerlei fotoshoot’s bracht, commercials en catwalking doet voor schoonheid en mode. Vorig seizoen werd ze het gezicht van het nieuwe merk Vittor Kahn uit New York en ze droeg, VK’s kleren tijdens haar optredens.

Miss Nine is ondertekend met SML Agentschap voor haar dj boekingen wereldwijd en Reprezents management doet haar management.

Plaats een Reactie !