Nafthaly Ramona

Bron: nafthalyramona.com  
Nafthaly Ramona
Naam
Nafthaly Ramona
Geboren
11 Dec 1986
Geboorteplaats
Den Haag
Genres
R&B, R&B Classics, HOUSE , ECLECTIC, DANCEHALL
Jaren Actief
3 Years

Waar woorden falen, spreekt muziek. Dit is een gezegde die miss Nafthaly Ramona het beste beschrijft. Met hiphop en R & B invloeden door de wil van Naughty by Nature, Mase, Montell Jordan en Jagged Edge, was het heel duidelijk door de leeftijd van 14, werd zij bestemd voor grootheid.

Na terug pocketing een hbo-opleiding, de drang om haar muzikale carrière na te streven werd nog groter. Doet denken aan houseparty’s en vriend gevuld zonnige dagen aan het strand, Nafthaly begonnen met muziek die zichzelf en anderen kon brengen samen te stellen die goed en warm gevoel van terug in de dag. Met toegevoegde druk van vrienden haar altijd vragen om advies over wat te draaien op hun partij, was het nu tijd om een ​​beweging te maken.

Bijgenaamd “Mrs DJ”, Nafthaly bijgewoond “DJ School”, het leren van de basics en steeds een ster pupil. Haar grote verscheidenheid, kennis en verfijnde smaak voor muziek en “menigte verheugend”, waren de exacte ingrediënten die nodig zijn om het verschil te maken en op te vallen door het grotere publiek. Een eenmalig optreden in de Suzy Wong in Amsterdam werd al snel een residency. Complimenten toegevoegd aan het vertrouwen die vervolgens geleid tot meer optredens. Nafthaly begon te spelen op de heetste en grootste clubs in Amsterdam, zoals Escape, Air, Abe, Bitterzoet en zelfs begon te Festivals spelen in Nederland.

Nu is de tijd is hier om te gaan naar het volgende level. Toon zelfs nog meer mensen wat Nafthaly Ramona is alles over.
Ben je klaar?

Plaats een Reactie !