Algemeen

Bevrijdingsfestival Utrecht 25 jaar!
Bron: bevrijdingsfestivalutrecht.nl  

Bevrijdingsfestival Utrecht 25 jaar!

Het Bevrijdingsfestival Utrecht bestaat 25 jaar! Op 5 mei vieren we in Park Transwijk onze vrijheid én dat we dit in Utrecht al 25 jaar mogen en kunnen doen met een Bevrijdingsfestival. Om dit samen op een duurzame, gezellige en veilige manier te laten verlopen vragen we jou als bezoeker bewust te zijn van onze huisregels, de omgeving van het festival en jouw aandeel in een goed verloop van Bevrijdingsfestival Utrecht 2017!

Huisregels
Wij hanteren huisregels ter bevordering van een prettige sfeer. Door het festivalterrein te betreden ga je akkoord met onze huisregels. Wanneer je je niet houdt aan deze huisregels en/of aanwijzingen van de organisatie, beveiliging of politie in het kader van de openbare (rechts) orde, kun je van het festivalterrein verwijderd of aangehouden worden. Lees hier de huisregels terug. Onder vraag & antwoord vind je ook uitgebreide informatie terug.

Duurzaamheid
Ieder jaar vieren we met het Bevrijdingsfestival Utrecht dat we in Nederland in vrijheid leven. Dat we vrij zijn om te leven waar, met wie en hoe wij willen. Als maatschappelijk festival zijn we ons ook bewust van onze omgeving en het verbruik van grondstoffen, water en energie. Met tienduizenden bezoekers op één dag kun je niet anders dan zorgen dat het milieu en de omgeving zo min mogelijk belast worden. Deze bewustwording laten we dan ook graag achter bij onze bezoekers en geven op diverse gebieden het goede voorbeeld. Lees hier wat wij doen op het gebied van duurzaamheid. Benieuwd wat jouw aandeel hierin is? Ga dan naar: Dit kun jij doen.

Bereikbaarheid
De grote ingang van het festivalterrein vind je aan de kant van het Europaplein, bij de City Campus MAX. Hier kun je ook je fiets stallen. De tweede ingang is bij het 5 mei plein. LET OP! Door een gewijzigde verkeerssituatie zijn hier geen fietsenstallingen. Kom je met de fiets? Maak dan gebruik van de ingang aan de kant van het Europaplein. Volg de aanwijzingen op over de locatie & route. Let rondom het festivalterrein op de borden en volg de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders.

Programma
Op de Main Stage, het Sena Performers Stage en het NPAC Podium staat een uitgebreide muzikale line-up. Varierend van grote headliner tot regionaal talent. Als Bevrijdingsfestival hebben we daarnaast ook een breed en inhoudelijk programma. Op het Vrijheidspodium is er o.a. aandacht voor spoken word, dialoog, de tolerantieprijs en houdt World’s Best News een eigen quiz. Daarnaast kun je op het Plein van de Vrijheid terecht voor een interactief programma. Goede doelen en maatschappelijke organisaties informeren jou graag over hun werk. Hier kom je alles te weten over vrijheid en (burger)rechten, kun je luisteren naar bijzondere verhalen van vluchtelingen of veteranen, ontdek je waarom jij geweldig bent en wordt je ingesmeerd door het KWF insmeerteam. Laat je op 5 mei verrassen, verwonderen en informeren op het Plein van de Vrijheid! Wil je daarna helemaal losgaan op de lekkerste hits? In de Desperados Area zal je moeite moeten doen om stil te staan bij o.a. de 80’s, 90’s en 00’s muziek van Beverly Hills 908000 of de beats van Reggae Bomb. Het Vrijheidspodium wordt ’s avonds omgetoverd tot ware dansvloer met de BOMBASTIC BEAT CLUB ft. The SuperStar DJ’s. Voor de kleinste bezoekers is er een uitgebreid kinderfestival bij de kinderboerderij in het park.

BLOKKEN SCHEMA!

Plaats een Reactie !

BeatFlex

5 mei 2017