Algemeen

CANDYSHOP going BIG! (NATIONAL & INTERNATIONAL)
Bron: Candyshop   Foto(s): Candyshop NL

CANDYSHOP going BIG! (NATIONAL & INTERNATIONAL)

Het gaat nu wel erg hard bij Candyshop NL!
Anderhalf jaar oud en al zoveel te gekke edities met toffe thema’s, keer op keer een uitverkocht huis met de gezelligste party people!

Het gaat goed, ze zijn bezig aan een eigen festival! Deze hebben ze echter naar volgend jaar geschoven, i.v.m uitsluitsel (vergunning) die ze hebben gekregen van de gemeente om het festival officieel te kunnen organiseren. Na het lange wachten op de vergunning, is er inmiddels nog maar 2 maanden over om een heel festival op te zetten. Dat is volgens het team te kort om een goed en uniek festival neer te zetten. Hierdoor hebben zij besloten het festival door te schuiven naar juli 2016. Die kan men met zekerheid een dikke stift in de agenda gezet worden!!

NIET GETREURD! Uiteraard hebben ze gekeken naar een gepaste oplossing/vervanging. Ze hebben echt alles uit de kast gehaald en het harde werken werd al snel beloond.
Op 7 november kom er een XXL editie! Dit doen ze met AL jouw favoriete DJ’s en LIVE artiesten. Deze XXL editie zal tevens ook gelijk het ‘2 YEAR ANNIVERSARY’ worden en zal nergens anders dan in Brothers / Studio A12 in Bunnik gehouden worden!

HOE VET IS DAT?! Een Indoor Festival met met ruim 4000 party people in 3 (eventueel 4) verschillende zalen, dik en dik uitpakkend met een gigantisch sterke line-up. JE MAG DEZE NEVER NOOIT MISSEN!! Zaterdag 7 november 2015! Dit was nog niet alles… ook alvast een tipje van de sluier, dit jaar nog INTERNATIONAAL met CANDYSHOP!! Zij gaan het namelijk mogelijk maken om onze Nederlandse bezoekers te vervoeren naar buitenlandse clubs.

Zo dat is er uit! Volgende week hebben ze de volgende editie in de Winkel van Sinkel: Candyshop ‘Full Moon Party’.

Kaartverkoop hiervoor gaat keihard en vooral de Lady Tickets zijn HOT! Grijp snel een van deze goedkope tickets, voordat ze duurder worden.
Aan de deur betaal je nog meer dus GET THEM NOW!

TICKETS: www.goo.gl/8KnSdS
EVENT: CANDYSHOP NL ✯ FULL MOON PARTY (GLOW) ✯ w/ LADY BEE, AFRO BRO’S, DJ PRIME (encore) & MANY MORE – 23.05.2015 @ WINKEL VAN SINKEL, UTRECHT

Check onze event pagina voor meer info.

Plaats een Reactie !

BeatFlex

14 mei 2015