Algemeen

Dj Paul van Dyk ter val op ‘State of Trance’ festival!
Bron: Nu   Foto(s): Youtube

Dj Paul van Dyk ter val op ‘State of Trance’ festival!

De mainstage van het A State of Trance Festival in de Jaarbeurs Utrecht is in de nacht van zaterdag op zondag gesloten, nadat de Duitse dj Paul van Dyk van het podium is gevallen.

Van Dyk werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, meldde Armin van Buuren op zijn Facebook-pagina.

Hij is een van de helden van het A State of Trance Festival en daarom hebben we de mainstage gesloten”, aldus Van Buuren. Van Dyk draaide van 03.30 uur tot 04.45 uur. Na afloop zou Van Buuren zelf de mainstage afsluiten met een vinylset.

A State of Trance is volgens de organisatie het grootste indoor trance festival ter wereld. Tijdens dit jubileumjaar komen alle muzikale hoogtepunten van de afgelopen vijftien jaar voorbij. Van Buuren is elk jaar de hoofdact van het indoor festival.

UPDATE:
De gezondheid van de Duitse dj Paul van Dyk is stabiel, nadat hij zaterdag op zondagnacht van het podium viel tijdens A State of Trance-festival in Utrecht. “Hij heeft heel veel geluk gehad en is stabiel“, meldt collega-dj Dash Berlin op Twitter.

De mainstage van het festival in de Jaarbeurs werd gesloten nadat Van Dyk van het podium viel. De dj werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Voor iedereen die zich zorgen maakt: ik ben erg opgelucht dat ik net heb gehoord dat Van Dyk stabiel is“, aldus Dash Berlin. Van Dyk draaide van 03.30 uur tot 04.45 uur. Na afloop zou Van Buuren de mainstage afsluiten met een vinylset.

De toestand van de Duitse dj Paul van Dyk is in tegenstelling tot eerdere berichten onduidelijk. Afgelopen weekend viel de dj van het podium tijdens het festival A State of Trance in Utrecht.

Het is nog steeds onduidelijk“, vertelt organisator Armin van Buuren maandag in gesprek met RTL Boulevard.

De Nederlandse dj weet niet waar het nieuws over een stabiele gezondheid vandaan komt. “Veel mensen zeggen verschillende dingen. Ik heb van de familie de instructie gekregen er niks over te zeggen. Hij wordt in ieder geval behandeld door de beste doktoren.

Van Dyk draaide van 3.30 uur tot 4.45 uur. Na afloop zou Van Buuren de mainstage afsluiten met een vinylset. Van Buuren laat weten dat hij nog altijd “in shock” is. “Ik kijk elk halfuur op mijn telefoon.

Hieronder Paul van Dyk zijn val tijdens de optreden op State of Trance:

Plaats een Reactie !

BeatFlex

29 februari 2016