Algemeen

Familie neemt afscheid van Bobbi Kristina Brown
Bron: Telegraaf.nl   Foto(s): Empics Entertainment

Familie neemt afscheid van Bobbi Kristina Brown

Bobbi Kristina Brown, de dochter van Bobby Brown en Whitney Houston, werd eind januari bewusteloos aangetroffen in een badkuip en ligt sindsdien in coma. Als snel werd duidelijk dat de kans op herstel minimaal zou zijn.

De toestand van Bobbi Kristina Brown, die inmiddels vier maanden in coma ligt, zou ernstig verslechterd zijn. Familieleden zijn naar het ziekenhuis geroepen om afscheid te nemen.
De Amerikaanse media die zich baseren op bronnen, binnen de familie te hebben gesuggereerd, is dat het besloten zal worden om het leven van Bobbi een dezer dagen te beƫindigen.

De familie bleef hopen op een wonder en heeft vele berichten tegengesproken. Nog geen week na het drama van Bobbi’s, hebben de naasten al afscheid genomen, na het advies van de artsen om Bobby Brown de kunstmatige beademing stop te zetten.

Inmiddels zou Bobbi weer zelfstandig kunnen beademen en plande haar familie een thuiskomst, maar als we de laatste berichten mogen geloven gaat dat niet gebeuren.
Bobbi’s vriend Nick Gordon wordt verdacht in de zaak. De avond voor het badkuipdrama op 31 januari hoorde de buurvrouw, Bobbi Kristina en Nick schreeuwen tegen elkaar. “Ze hadden woorden over een man die bij hun thuis was geweest en die met Bobbi Kristina zou hebben gerotzooid.

Plaats een Reactie !

BeatFlex

27 mei 2015