Algemeen

Jennifer Lopez bevestigt concerten Las Vegas
Bron: Msn.com   Foto(s): Ouchpress.com

Jennifer Lopez bevestigt concerten Las Vegas

Casinogigant Planet Hollywood heeft Jennifer Lopez gestrikt voor een serie concerten. Dat maakte het bedrijf dinsdag bekend.

De geruchten gingen al langer dat Jennifer naar Las Vegas zou vertrekken voor een vaste show. “Super gaaf“, meldt de zangeres op haar Instagram nu de show eindelijk is bevestigd.
Dit gaat de show worden die ik altijd al heb willen maken.” De zangeres staat op hetzelfde podium waarop momenteel Britney Spears haar lange serie concerten geeft. De eerste show staat gepland op 20 januari 2016, waarna ze er nog tot en met juni 2016 te zien is.

Aan USA Today laat de zangeres weten uit te kijken een tijdje in de beroemde gokstad te wonen. “Je hebt er de beste restaurants en kan er goed winkelen. Je kan er aardig in de problemen komen“, vertelt ze lachend. “Maar wel de goede problemen. Ik ben geen gokker en niet zo van het nachtleven, maar ik ben wel van plan om een leuke tijd te hebben.

Afgelopen nieuwjaar maakte Jennifer Lopez al kennis met de sfeer in Las Vegas toen ze er een show speelde. “Toen raakte ik vertrouwd met het idee om er iets permanents te doen. Ik heb er veel over nagedacht. Het is gunstig om op één plek te zijn en niet zoveel te toeren.” zegt Jennifer.

Plaats een Reactie !

BeatFlex

17 mei 2015