Algemeen

Marc Anthony geeft voor het eerst een concert in Nederland
Bron: DJguide.nl   Foto(s): Diariorepublica.com

Marc Anthony geeft voor het eerst een concert in Nederland

De Nederlandse Latin festival- en concert-organisator Pal Mundo haalt Marc Anthony zaterdag 18 juli naar het sportpaleis Ahoy in Rotterdam. De zanger van onder andere de hit ‘You Sang to me’ maakt dit vandaag zelf via zijn website bekend.

De 46-jarige Puerto Ricaanse singer-songwriter die wereldwijd meer dan 12 miljoen albums verkocht is tevens bekend als Hollywood-acteur en als ex-man en vader van de kinderen van Jennifer Lopez. Ondanks dat Marc Anthony al 27 jaar in het vak zit heeft hij nog nooit in Nederland opgetreden. “Nederland staat al heel lang op ons verlanglijstje en ons team kijkt er dan ook erg naar uit om voor het eerst voor de Nederlandse fans op te treden.”

Het twee uur durende concert is onderdeel van zijn nieuwe Europese Cambio de Piel Tour 2015. Voor deze tour zal hij 6 Europese steden aandoen waarvan Rotterdam de laatste is. Pal Mundo wilde Marc Anthony al eerder naar Nederland halen voor het Pal Mundo festival in April van dit jaar, maar wegens verschuiving van zijn hele Europese tour kon dit optreden toen helaas niet doorgegaan. Organisator en Pal Mundo-oprichter Manuel Acosta Santa Maria: ‘Als organisator werken we hard om het beste en grootste Latin festival van Europa neer te zetten. Het is hierdoor vervelend als zo’n grote artiest afzegt. We zijn dan ook erg verheugd dat we zijn Europese fans alsnog blij kunnen maken met een concert waarin hij al zijn bekende nummers ten gehore zal brengen’.

De kaartverkoop voor het concert begint vandaag om 15.00 uur via www.palmundo.nl
en www.marcanthonyonline.com

Datum en locatie
Marc Anthony live in concert vindt plaats op 18 juli 2015 sportpaleis Ahoy in Rotterdam.

Laatste informatie:

Kaartprijzen:
€ 60,- Regular
€ 100,- Golden Circle
€ 150,- Superfan Tickets

Plaats een Reactie !

BeatFlex

12 mei 2015