Algemeen

Mogelijk 8 jaar cel voor Jason Derulo
Bron: AD   Foto(s): Bet

Mogelijk 8 jaar cel voor Jason Derulo

Zanger Jason Derulo (26) heeft kans om achter de tralies te belanden vanwege een luidruchtig verjaardagsfeestje in zijn zwembad. Aan The Sun vertelt de Amerikaanse zanger dat hij misschien voor acht jaar moet brommen.

De politie kwam vorige maand binnengevallen op een feestje dat Jason ter ere van zijn 26e verjaardag samen met rapper The Game hield. Hiervoor had hij een paar honderd vrienden bij hem thuis uitgenodigd. Buren klaagden over parkeer- en vooral geluidsoverlast.

De politie drong er bij de beveiliging op aan het lawaai aan te pakken. Maar twee uur later stond het geluid nog net zo hard. Daarop kwamen de dienders terug om Jason aan te spreken op de overlast en moesten ze nog voor een derde keer terug omdat enkele feestgangers met elkaar op de vuist gingen.

Rechtszaal
,,We hadden het heel leuk totdat er ineens een helikopter boven mijn huis cirkelde. Een uur later stormden vijftig agenten binnen vanwege geluidsoverlast.” Derulo stuurde zijn gasten, op veertig dames in bikini na, weg en zette zodoende het feest in het zwembad voort. ,,Ik zei hen dat ze moesten blijven. Daarna ging ik naar boven”, aldus de zanger, die zich nu dus in de rechtszaal moet verantwoorden.

#SA

Een foto die is geplaatst door Jason (@jasonderulo) op

Plaats een Reactie !

BeatFlex

31 oktober 2015