Algemeen

Ontslagen radio-dj klaagt Taylor Swift aan
Bron: Telegraaf   Foto(s): Hitfix

Ontslagen radio-dj klaagt Taylor Swift aan

Een radio-dj uit Denver die zijn baan kwijtraakte, nadat hij ervan werd beschuldigd in Taylor Swift’s billen te hebben geknepen, klaagt de zangeres aan.

Taylor Swift heeft een rechtszaak aan haar broek hangen. Een radio-dj uit Denver zegt dat hij er ten onrechte van is beschuldigd dat hij Swift in haar achterste zou hebben geknepen. Hij zou door de aantijgingen zijn baan zijn kwijtgeraakt en wil nu via een rechtszaak zijn gelijk halen, meldt The Denver Post.

Het incident vond plaats bij een optreden in Denver op 2 juni 2013. De country-dj, David Mueller, werd vooraf backstage uitgenodigd voor een ontmoeting met de popster. Mueller stelt dat zijn vriendin en hij met Taylor op de foto zijn gegaan, wat met haar hebben gekletst en daarna naar haar optreden hebben gekeken.

Later op de avond zou Mueller samen met zijn vriendin door beveiligers de concerthal uit zijn gezet. Twee dagen later werd hij ontslagen. Mueller, die al twintig jaar voor de radio werkte, zegt dat zijn ontslag een direct gevolg is van het incident. Ten tijden van zijn ontslag verdiende hij zo’n 150.000 dollar per jaar.

Plaats een Reactie !

BeatFlex

13 september 2015