Algemeen

Pharrell blundert op Pinkpop!
Bron: Ad.nl   Foto(s): ANP / Ferdy Damman

Pharrell blundert op Pinkpop!

Pharrell Williams had blijkbaar geen idee waar in Nederland hij vanavond optrad. Tijdens het muziekfestival Pinkpop, waar de zanger de slotact was, riep hij aan het begin van zijn show ‘Hello Amsterdam‘ naar de tienduizenden mensen op het terrein. Het gemor dat uit het publiek opsteeg leek hem te ontgaan, want hij bleef tot drie maal toe refereren aan de hoofdstad.

Maar onder de stortvloed aan dansbare knallers, recent hit lijstwerk en gouwe ouwe uit zijn tijd met The Neptunes en N.E.R.D. kwam het toch nog goed tussen de zanger en Pinkpop. Hoewel het bij lange na niet zo druk werd voor het hoofdpodium als bij de headliner van zaterdag, Robbie Williams.

Door het uitvallen van Foo Fighters werd Pharrell Williams vooruit geschoven in het programma. Omdat Pharrell geen set heeft die zolang duurt als die van Foo Fighters, begon hij een halfuurtje later. “We mogen dit jaar voor het eerst tot middernacht door, en daar willen we natuurlijk wel gebruik van maken,” aldus mister Pinkpop Jan Smeets. Uiteindelijk benutte de zanger niet de door de festivalbaas zo hard bevochten ruimere vergunning. De Amerikaanse hitmachine verliet even voor half twaalf het podium.

Na het vroegtijdige vertrek van Pharrell nam Jan Smeets nog even het woord om zijn publiek te bedanken voor hun aanwezigheid en hun respect voor de onfortuinlijke afzegging van Foo Fighters.
Pharrell bracht tijdens zijn optreden in Landgraaf een klein eerbetoon aan Dave Grohl, de zanger van Foo Fighters. Samen met One Republic-zanger Ryan Tedder bracht hij de song My Hero. Foo Fighters meldde zich af voor Pinkpop, nadat zanger Grohl zijn been brak tijdens een show in het Zweedse Heden.

Plaats een Reactie !

BeatFlex

15 juni 2015