Algemeen

Playmate Sarah: “Bieber zat aan mijn tieten”
Bron: AD   Foto(s): Instagram

Playmate Sarah: “Bieber zat aan mijn tieten”

Justin Bieber heeft een vlakke hand recht in zijn gezicht gehad toen hij iets te handtastelijk werd tijdens een bezoek aan de Playboy Mansion. Dat beweert in ieder geval de meppende Playmate Sarah Harris tijdens een interview met een Australische radiostation.

Bieber zou aanwezig zijn geweest bij een feestje in het bekend huis de bloot bladbaas Hugh Hefner. Volgens het verhaal van de 22-jarige Sarah verdedigde ze eerst de zanger toen een andere Playmate boos was dat ze niet op de foto kon met de Bieber. “Kijk babe, wij gaan ook de hele avond op de foto en we zijn het dan ook aardig zat. Bedenk eens hoe het voor hem is, hij heeft dat elke dag, zei ik tegen haar“, vertelt Sarah in het radioprogramma.

Volgens de Playmate zou de Bieber haar hebben bedankt door haar een knuffel te geven, maar daar ging het volgens har fout. “Hij greep mijn tiet! In een automatische reactie sloeg ik hem in het gezicht“, aldus de rondborstige dame. “Hij raakte een beetje in paniek en zei niets. Daarna stak Kylie Jenner haar middelvinger naar me op en bracht de beveiliging ze weg.

Het management van Justin Bieber ontkent uiteraard de aantijgingen. Het valt echter niet te ontkennen dat Justin een zwak heeft voor Playboy-modellen, aangezien hij momenteel scharrelt met Playmate Xenia Deli.

Take me back to the @playboy mansion 🐰 amazing paint by @markfrazierarts #paintedlady #msnd #sarahlouiseharris

Een foto die is geplaatst door Sarah Harris🐰 (@misssarahharrisx) op

Plaats een Reactie !

BeatFlex

30 september 2015