Algemeen

’Ray is een grote fantast!’
Bron: Telegraaf   Foto(s): 2unlimitedlive

’Ray is een grote fantast!’

De biografie Ray, my unlimited life – die vorige week uitkwam – lijkt de verhoudingen tussen Ray Slijngaard en Anita Doth opnieuw op scherp te zetten…

Openhartig en onomwonden vertelt Ray zijn verhaal. Maar er is één iemand die zich niet in alle verhalen van de rapper kan vinden: Anita Doth. Zij liet dit weekend op haar Facebookpagina weten binnenkort met haar collega te willen zitten: „Dan kun jij mij vertellen wat er waar is en wat niet.

Anita vindt de biografie één groot sprookjesboek”, klapt iemand uit de school. „Haar verbazing heeft niet eens te maken met Rays onthulling dat hij haar eens een klap heeft verkocht. Daarover had hij van tevoren met haar gesproken. En daarop had ze gezegd dat ze het heel krachtig van hem zou vinden als hij het aan zou durven daarover te spreken. Maar de verhalen in het algemeen zijn naar haar smaak veel te fantasierijk opgeschreven.

Ray Slijngaard blijft ondanks de felle kritiek van zijn 2 Unlimited-collega Anita Doth achter zijn boek staan. “Ik heb een biografie geschreven waar ik heel trots op ben.

Een ingewijde vertelt vandaag op pagina Privé in De Telegraaf dat Anita Doth zich niet in de verhalen van Ray kan vinden. Volgens Anita is de biografie een groot sprookjesboek dat veel te fantasierijk is geschreven.

Ray reageerde op de radio in de Coen en Sander Show: “Ik heb veel hoogte- en dieptepunten meegemaakt. Dat heb ik in een boek beschreven samen met Robert Heukels, die het heel mooi heeft verwoord.” Ray: “Er zullen altijd mensen zijn die het anders zien.

Ray laat weten dat hij vanavond met Anita op het podium staat in Polen. Wat hem betreft is Anita’s kritiek geen reden om het optreden af te zeggen.

Plaats een Reactie !

BeatFlex

10 november 2015