Algemeen

Regisseur verdedigt nieuwe videoclip Rihanna
Bron: Ad.nl   Foto(s): JFKmagazine.nl

Regisseur verdedigt nieuwe videoclip Rihanna

Leo Berne, de regisseur van de controversiĆ«le video van Rihanna, verdedigt het geweld, de martelingen en naaktheid in de clip van ‘Bitch Better Have My Money’. Rihanna zette donderdag haar nieuwe videoclip online, die een storm van reacties opleverde. De clip staat onder meer op YouTube. Eerder was er al een trailer gepubliceerd op de videosite. In de video is te zien hoe een boze Rihanna een rijkeluis vrouw ontvoert en de vrouw martelt en vernedert, bijvoorbeeld door haar ondersteboven naakt aan een touw te hangen.

Het was niet iets waar we op doelden, maar het is deel van het verhaal“, vertelt Leo Berne aan Slant News. Op de vraag of de clip ontvoering zou verheerlijken antwoordt bij: “Dat is ook het idee. Het is net als Bonnie en Clyde die overvallen cool maken, toch?

Geweldig
Hij vervolgt: “Toen ik als vijftienjarige ‘Pulp Fiction’ zag was ik gechoqueerd, maar nu vind ik die film geweldig. Als kinderen wordt ons geleerd wat goed en fout is en daarom reageren we negatief op fictieve verhalen als deze.

Aan het eind van het filmpje vermoordt Rihanna de echtgenoot van de vrouw, haar eigen ex-minnaar. Daarna ligt Rihanna onder het bloed en bankbiljetten op de hutkoffer, waarin ze eerder de ontvoerde vrouw meesleepte. De video is al meer dan 12 miljoen keer bekeken. Ruim 380.000 mensen ‘liken’ het filmpje, en meer dan 44.000 mensen vinden het niks.


Oordeel zelf wat jij van de nieuwe videoclip vind van Rihanna: Waarschuwing over inhoud, de videoclip bevat een kijkers leeftijd van minimaal 16+


BeatFlex.nl neemt geen enkele verantwoordelijkheid op voor eventuele schade door het bekijken van de videoclip in welke vorm dan ook.

Plaats een Reactie !

BeatFlex

8 juli 2015