Algemeen

Skrillex en Diplo maken album met Arcade Fire
Bron: Oor.nl   Foto(s): Huffingtonpost.com

Skrillex en Diplo maken album met Arcade Fire

Terwijl Skrillex en Diplo op dit moment een fijne hit hebben met het door Justin Bieber gezongen ‘Where Are Ü Now’, blijkt er achter de schermen al aan een nieuwe Jack Ü-release te worden gewerkt: een compleet album met Arcade Fire’s Win Butler en Régine Chassagne.

We waren onlangs samen op tournee in Canada en toen we in Montreal waren hebben we een dagje met Arcade Fire rondgebracht“, aldus Diplo in een interview met PBS. “We hebben 20 minuten gejammed, iedereen op een instrument. Zij hebben me de bestanden gestuurd en daar ga ik nu mee aan de slag. Ik ga waarschijnlijk terug naar Montreal om er samen met Win [Butler] en Sonny [Moore, beter bekend als Skrillex] vocalen op te zetten“. Volgens Skrillex zou er voor een compleet album aan materiaal zijn opgenomen.

Skrillex en Diplo brachten afgelopen januari een gezamenlijk album uit onder de naam Jack Ü. Naast Bieber hebben o.a. Kiesza, AlunaGeorge en 2 Chainz er een bijdrage aan geleverd. Diplo staat komend weekend, zowel solo als met Major Lazer op.

Plaats een Reactie !

BeatFlex

26 augustus 2015