Algemeen

Taylor Swift geeft voorproefje nieuwe videoclip Wildest Dreams.
Bron: Ad.nl   Foto(s): Popsugar.com

Taylor Swift geeft voorproefje nieuwe videoclip Wildest Dreams.

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift (25) verleidt op Instagram haar fans met een voorproefje van de nieuwe video van haar single ‘Wildest Dreams’. De gehele clip wordt zondag gelanceerd tijdens de MTV Video Music Awards.

Op de beelden is een verliefd stel te zien in een innige omhelzing, regen, onweer en wilde dieren zoals een kudde zebra’s, een galopperend paard en een vogel. De superster schreef zondag: “Wildest Dreams music video preview. VMA night. Get ready. WildestDreamsMusicVideo.

Wildest Dreams is het vijfde nummer van Taylor’s album 1989, waarmee ze momenteel de wereld over toert. Tijdens de Video Music Awards, die plaatsvindt in het Microsoft Theater in Los Angeles, wordt de videoclip gelanceerd. Zangeres Miley Cyrus presenteert de show.

Volgens Taylor weerspiegelt Wildest Dreams haar nieuwe perspectief op relaties. In het refrein zingt ze: “Zeg dat je me herinnert, hoe ik in een mooie jurk naar de zonsondergang kijk, liefje. Rode lippen en roze wangen. Zeg dat je me opnieuw gaat zien, ook al is het slechts in je wildste dromen.” Taylor legt uit: “Als ik iemand ontmoet waarmee ik een klik voel, denk ik altijd: Als dit eindigt, hoop ik dat het goed eindigt. Ik hoop dat je me op een goede manier herinnert.

Zo dacht ze eerder niet over relaties. “Eerst schreef ik vooral over liefdesverdriet en de pijn die een ander veroorzaakt. In mijn nieuwe album schrijf ik over complexere relaties, waar beiden schuld hebben als het niet blijkt te werken.

Swift toert momenteel door Amerika met haar The 1989 World Tour. Vanaf maandag geeft ze vijf uitverkochte shows in het Staples Center in Los Angeles.

Wildest Dreams music video preview. VMA night. Get ready. #WildestDreamsMusicVideo

A video posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Plaats een Reactie !

BeatFlex

24 augustus 2015