Algemeen

Vriend van Nicki Minaj wil baby
Bron: Telegraaf.nl   Foto(s): Pagesix.com

Vriend van Nicki Minaj wil baby

Meek Mill heeft zijn vriendin Nicki Minaj een hoedje laten schrikken, door in een interview te zeggen dat hij het wel leuk zou vinden als Nicki zwanger zou zijn.
De rapper reageerde op geruchten over de vermeende zwangerschap, van Nicki Minaj. Daar zou helemaal niets van waar zijn, maar daar voegt hij snel toe: “Hij zou het wel willen“.

Op Twitter laat Nicki weten dat deze wens van haar vriend ook voor háár nieuws is. “Wacht even… Wat?”, schrijft ze. Haar fans sturen haar inmiddels nog meer berichten dan normaal en één daarvan zegt: “Je moet even tegen hem zeggen dat hij rustig aan moet doen! Ik ben hier niet klaar voor!“. Nicki is het daar roerend mee eens: “Dat weet hij donders goed!”

Een tijdje later verduidelijkt Nicki alles nog even voor haar volgers: “Wat hij, of wie dan ook ooit zegt: ik ga geen kindje krijgen voordat ik getrouwd ben! Pak aan!” Ook schrijft de zangeres dat ze iets anders wil delen, maar dat ze het misschien maar beter niet kan doen, omdat iedereen boos zou worden. Een beetje mysterieus…

Minaj en rapper Meek Mill hebben sinds begin dit jaar een relatie. De twee zijn sinds april met elkaar verloofd.

Plaats een Reactie !

BeatFlex

8 juli 2015